STRING zárórendezvény 2021 március 10.

2021, február 9 - 11:15
STRING zárórendezvény 2021 március 10.

Zárásához érkezett a STRING (STrategies for Regional INnovative Food Clusters) elnevezésű projekt, amely az Interreg keretében került megvalósításra az elmúlt években.

A projektben részvevő 7 ország, összesen 11 partner szervezete azt tűzte ki célul, hogy részletesen feltérképezzék az élelmiszer szektorban működő klaszterek szabályozási környezetét, a klaszterek iparági hatásait, valamint javaslatot tegyenek a szabályozási környezet egyes elemeinek módosítására. Nem mellesleg az együttműködésben részt vevő szervezetek közötti hálózatosodás elősegítése is szerepelt a projekt feladatai között. A Debreceni Egyetem oldaláról a GTK Marketing és Kereskedelem Intézet vett részt a megvalósításban.  A konzorcium által elért eredmények bemutatása a projekt zárórendezvényének keretében történik 2021. március 10.-én megrendezésre kerülő online konferencián.

A rendezvényről további információ és a regisztráció a projekt https://www.zlto.nl/stringconference webcímen található oldalán lehetséges.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.