Táplálkozás, egészség, egészséges táplálkozás –
minden, ami az egyetemi tananyagból kimarad, de a vállalkozásfejlesztéshez nélkülözhetetlen
képzés és workshop
Az EIT Food, a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft, mint az EIT Food Magyarországi Hub-ja, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ), a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Debreceni Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem közreműködésével workshopot szervez egyetemi hallgatók (BSc, MSc, PhD) és fiatal szakemberek számára.
A workshop célja, hogy az Y és Z generáció számára étlapot kínáljunk, amelyen bemutatjuk a táplálkozással, étkezéssel kapcsolatos trendeket, fogyasztási szokásokat és elvárásokat, illetve az ezekkel kapcsolatos legújabb kutatásokat és ajánlásokat.
Olyan ismeretek megszerzésére nyílik lehetőség, amelyek az egyetemi tananyagból idő hiányában kimaradnak, de amelyek megszerzésére most kiváló alkalom nyílik!