Pénzügyi Jogi Akadémia 2021/2022.

A Budapest Institute of Banking (BIB) Zrt. tájékoztatása Pénzügyi Jogi Akadémia 2021/2022. c. szakmai képzési programsorozat indulásáról

Gyakorlatorientált és a pénzügyi szektor teljes egészét bemutató programsorozatunk minden jogász és joghallgató, valamint közgazdász és gazdaságtudományi képzésben résztvevő egyetemi hallgató számára korhatár nélkül rendelkezésre áll.

A képzés során elsajátíthatják a pénz- és tőkepiacot bemutató ismereteket, feltérképezik a pénzpiaci és tőkepiaci szolgáltatásokat, valamint a biztosítási szektorban alkalmazandó szabályozást és gyakorlatot. Megismerkednek az általuk is igénybe vett pénzügyi szolgáltatások gyakorlati működésével, megérthetik a pénzügyi folyamatokat, átfogó képet kaphatnak a pénzügyi szektor szereplőiről és a Magyar Nemzeti Bank működéséről.

A Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) a Pénzügyi Jogi Akadémia programsorozat keretében, a Budapest Institute of Banking közreműködésével ezzel egy újabb lehetőséget kínál jogászok és joghallgatók, pénzügyi, gazdasági és jogi területeken dolgozó fiatal szakemberek, továbbá mindenki más számára, akik érdeklődnek a pénzügyek iránt. A Pénzügyi Jogi Akadémia programja alapja több egyetemi szakképzésnek is.

Program tartalom és jelentkezési lehetőség:

https://www.bib-edu.hu/kurzusok/penzugyi_jogi_akademia/pja

Programterv 2021/2022.:

https://www.bib-edu.hu/attachment/upload/PJA_Program_2021_2022_TANEV.pdf

Hallgatói interjúnk kis betekintőként az idei programba:

https://www.bib-edu.hu/hirek/hallgatoi_interjunk

 

Ne maradj le idén ősszel induló képzési időszakunkról, megnyitottuk a jelentkezési lehetőséget, a helyek minden évben gyorsan betelnek!

 

Honlapunk: https://www.bib-edu.hu/   

Üdvözlettel: a  Csapata

 

Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 01. 17:55