Nemzetközi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny eredményei

 


2017. május 5-én a Debreceni Egyetem két csapata is részt vett a VII. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Versenyen, amely a budapesti Honvéd Kulturális Központban került megrendezésre a Budapesti Metropolitan Egyetem szervezésében. A negyedik helyezés mellett az egyik debreceni GTK-s csapat bezsebelte a világörökség bemutatásáért járó különdíjat is!

A verseny zsűrijének tagjai többek között Dr. Simicskó István Honvédelmi miniszter, Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Koncz Sándor a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének elnöke, illetve Ambrus Jenő nagykövet voltak.

Az esemény izgalmas feladatsorokból állt, melyeknél nemcsak a csapattagok ismerete és felkészültsége, hanem leleményessége is elengedhetetlen volt. A versenyzőknek a sport- és a katonai protokoll ismereteiken kívül számot kellett adniuk a zenei műfajok, országok címere, öltözködés továbbá vendéglátás-turizmus területén megszerzett tudásukról is.

A hallgatók lelkesen készültek és nagy izgalommal várták a megmérettetést, hiszen számukra most először adódott lehetőség a versenybeli részvételre. Az esemény kiváló alkalom volt a tapasztalatszerzésre, a gyakorlatban való megmérettetésre – helyezéstől függetlenül mindenki győztesen térhetett haza.

A GTK-t Angyal Anett, Kutasi Alexandra, Nagy Annamária, Nemes Renáta, Patai Nikolett, Seres Melinda, Trungel Erzsébet, Vonyik Dóra és Kozma Benjámin első éves FOSZ-os hallgatók képviselték. Felkészítőjük Dr. Tóth Eszter

Ezúton is gratulálunk a hallgatóknak a versenyben való helytállásért!

Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 01. 17:55