A GTK új demonstrátorai

A Gazdaságtudományi Kar 23 hallgatója kapcsolódhat be ebben a tanévben közvetlenül a tanszékek, intézetek oktató-kutató munkájába.

A Gazdaságtudományi Kar 23 hallgatója kapcsolódhat be ebben a tanévben közvetlenül a tanszékek, intézetek oktató-kutató munkájába. Az erről szóló oklevelüket hétfőn vehették át a tehetséges diákok a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán szervezett ünnepségen.

Demonstrátornak olyan másod- és harmadéves alapszakos, valamint mesterszakos hallgató jelentkezhet, aki az előző tanév mindkét félévben legalább 4-es tanulmányi átlagot ér el, példamutató magatartása mellett pedig nemcsak a közösségi munkát vállal, hanem akár tudományos tevékenységet is végez.

  • Nagy örömünkre szolgált, hogy a 2022/23as tanévben 25-en pályáztak az ösztöndíjra, közülük 23-an feletek meg a szigorú demonstrátori követelményeknek. Feladatuk a kar intézeteinek a tanszéki munkáihoz kapcsolódik majd, a tanszékvezető irányításával részt vehetnek az oktató-kutató munkájában, illetve adminisztratív tevékenységeket is kaphatnak – hangsúlyozta Fenyves Veronika dékán az ösztöndíjátadó-ünnepségen. 

A hallgatókat a Gazdaságtudományi Kar tanszék- és intézetvezetőinek ajánlására a kari tanács választotta ki. A demonstrátorok munkájukért cserébe emelt ösztöndíjat kapnak.

Sajtóiroda - TB

 

Fotóalbum megtekintése

Legutóbbi frissítés: 2022. 11. 18. 09:33