Szakirányú továbbképzések

Ügyintéző:

Fonalka László (Debrecen)

A szakirányú továbbképzés olyan, felsőfokú végzettséget nem biztosító képzés, amelyre alap- és mesterfokozatot, illetve egyetemi vagy főiskolai szintű végzettséget tanúsító oklevéllel lehet jelentkezni, és – általában 2-4 félév alatt – a már meglévő oklevélre épülő, mélyebb szaktudást biztosító szakirányú szakképzettség szerezhető.

Ez a képzési forma tehát a diplomával már rendelkezők számára kínál fejlődési, továbbtanulási lehetőséget, messzemenően épít a jelentkezők saját szakterületén szerzett szakmai tapasztalataira, és a munkaerőpiac elvárásaira is reagál. Jellemzője, hogy tematikájával jól alkalmazkodik a gazdasági szféra igényeihez, a munkaerőpiac gyors változásaihoz, gyakorlatias tudásanyaggal és az adott területen elismert, sikeres szakemberekből álló oktatói gárdával segíti a jelentkezők szakmai tovább- és átképzését.

Mindazok számára érdemes szakirányú továbbképzést választani, akik az élethosszig tartó tanulás jegyében indíttatást éreznek a korábban megszerzett tudásuk karbantartására, fejlesztésére, és szakterületükön belül korszerű ismereteket, speciális jártasságot akarnak szerezni.

Jelentkezési lap

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 15. 15:22