INNOVATÍV HR - Kihívások a XXI. században

INNOVATÍV HR –Kihívások a XXI. században

Humán tőke, munkaerőhiány, megtartás-,tehetség-,munkaélmény-menedzsment

III. Debreceni HR Szimpóziumés Szakmai Fórum

2019. november 15.

Szervezők:

  • Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar
  • Humán Szakemberek Országos Szövetsége
  • Debreceni HR Klub
  • Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A szimpózium helyszíne: Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus, 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. TVK épület

A szimpóziumés fórum célja: A szervezetek számára mindig is kihívást jelentő feladat volt a változó környezeti kihívásokra való rugalmas és gyors reagálás. A technológia fejlődése, az innovatív eljárások és a globalizációs folyamatok a humán erőforrás gazdálkodás szemléletére, funkcióira is hatást gyakoroltak. A szimpóziumés fórum célja egyrészt a plenáris előadás keretében olyan jó gyakorlatok, regionális munkaerőpiaci helyzetkép megismerése, ami a szervezetekgyakorlatában, mindennapjaiban kihívást jelent. Másrész célunk, hogy a szekciókban elhangzó előadások, kerekasztal beszélgetésekáltal lehetőséget biztosítsunk a tapasztalatcserére, kutatási eredmények, szervezeti sajátosságok megismerésére, illetve együttműködésre a HR menedzsment területén, vállalati, közszolgálati, tanácsadói vagy felsőoktatás közegében dolgozó szakemberek, illetve a jövő szakemberei, azaz az egyetemi hallgatókszámára egyaránt.

A szimpóziumon való részvétel, jelentkezés: A rendezvényen való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény helyszínén korlátozott a teremkapacitás, így az érdeklődőknek javasolt mielőbb regisztrálni. Regisztráció 2019. október 10. és 2019. november 10. között az alábbi felületen: https://forms.gle/1ZexuSb1pdrLybYr9

Szervezőbizottság: Dr. Dajnoki Krisztina, a Szervező Bizottság elnöke (e-mail: dajnoki.krisztina@econ.unideb.hu) Héder-Rima Mária, a Szervező Bizottság titkára (e-mail: heder.maria@econ.unideb.hu)

Legutóbbi frissítés: 2022. 08. 01. 17:55