Válságkezelés a koronavírus időszakában - Lencsés Gergő Online előadása, 2020.11.23.

2020, november 18 - 14:45
Lencsés Gergő online előadása 2020. november 23-án 10.00 órától a Debreceni Egyetemen. Az előadás nyilvános, de regisztrációhoz kötött.

Válságkezelés a koronavírus időszakában

Lencsés Gergő online előadása 2020. november 23-án 10.00 órától a Debreceni Egyetemen.

 

A Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet (MÜZLI) mesteroktatója, Lencsés Gergő a General Electric (GE) globális értéklánc vezetőjeként felel az ipari óriás energetikai üzletágához tartozó, a világon található összes gyárának működéséért, egyben több tízezer ember munkájáért.

Mesteroktatónk 2020 folyamán jelentős szerepet vállalt abban, hogy a világcég termelése a koronavírus járvány okozta kihívások mellett is folyamatos maradt. Előadásán ezeken a tapasztalatokon keresztül mutatja be, milyen vezetői döntések, műszaki és üzleti megoldások vezetnek egy krízishelyzet kezeléséhez. Az előadásra ellátogatók gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg a globalizált gazdaság és a műszaki fejlődés mélyebb gyakorlati összefüggéseit, valamint azt, hogyan reagál egy szervezet egy meghatározó válsághelyzetre.

Az előadás nyilvános, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az e-mailcímen lehet.

 

Lencsés Gergő


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.