Tudományos Diákköri Konferencia (TDK)

2020, február 10 - 14:00
A DE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa Kari Tudományos Diákkori Konferenciát rendez

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa Tudományos Diákköri Konferenciát rendez. A konferencián külön tagozat kerül kialakításra azon DETEP-es hallgatóknak, akik pályamunka nélkül, kizárólag előadással jelentkeznek.

A konferencia időpontja
2020. április 29. (szerda)

A konferenciára történő jelentkezés és egyben az összefoglalók leadásának határideje
2020. április 8. (szerda)

A dolgozatok leadásának határideje
2020. április 15. (szerda) 12:00 óra

A konferenciára történő jelentkezés feltételeivel és körülményeivel kapcsolatban további információk
a TDK főmenüben találhatóak.

 

A konferencia az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00007 azonosító számú  "Tehetségből fiatal kutató" – A kutatói életpályát támogató tevékenységek a felsőoktatásban c. projekt támogatásával valósul meg.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.