Vezetés- és Szervezéstudományi Intézet

A Vezetés- és Szervezéstudományi Intézeten belül három tanszék működik, kinevezett tanszékvezetők irányításával: Vezetéstudományi Tanszék, Emberi Erőforrás Menedzsment Tanszék, Szervezés és Kommunikáció Tanszék.

Az Intézet feladata a vezetés, szervezés, és humánerőforrás menedzsment diszciplínák művelése, ezen diszciplínákhoz tartozó tantárgyak tananyagának kialakítása, karbantartása és fejlesztése, valamint oktatása a Debreceni Egyetem különböző szintű graduális és posztgraduális szakjain (magyar és angol nyelven). Az Intézethez tartozik a Emberi Erőforrás Tanácsadó és a Vezetés és Szervezés mesterszakok szakvezetése, a szakirányú továbbképzési szakok közül a Business Coach, és a Humánmenedzsment.

Az Intézet tantárgyainak elméleti oktatása mellett jellemző az azokhoz kapcsolódó, interaktivitásra építő, tréning jellegű gyakorlatok tartása. Az oktatási feladatokon túlmenően folyik „A menedzsment funkcionális vizsgálata” című kutatási program, amely alkalmas a fenti interdiszciplináris területek problémáinak feltárására, elemzésére, vizsgálatára, ugyanakkor támogatja a tanszékek kutatóinak, oktatóinak és PhD hallgatóinak tudományos előmenetelét, valamint alkalmas arra, hogy az üzleti szféra számára hasznosítható eredményeket produkáljon.

Az Intézet három kihelyezett tanszékkel együttműködve valósítja meg oktatási és kutatási tevékenységeit, melyek az alábbiak: Lifelong Learning Kihelyezett Tanszék (Szövetség Az Életen Át Tartó Tanulásért, Debrecen), Vállalkozásfejlesztési és Innováció-menedzsment Tanszék (Debrecen), valamint a Vezetési és Szervezési Kihelyezett Tanszék (Szinergia Projekt- Működés- és Változásmenedzsment Kft., Budapest).

 

Intézetigazgató: Dr. Dajnoki Krisztina, egyetemi docens

Intézeti adminisztrátor: Nagyné Győrösi Zsuzsánna, ügyintéző

Professor Emeritus:

Tanszékek

PhD hallgató:

 

Frissítés dátuma: 2022.02.09.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.