Tanévzáró ünnepség

2020, június 15 - 18:45
Zárjuk közösen a tanévet!

Kedves Végzős Hallgatónk!

A 2019/2020. tanév a Debreceni Egyetemen folytatott tanulmányainak utolsó évét jelentette. Különleges év volt ez, amelynek teljesítése a szokatlan körülmények miatt sok türelmet, számos erőfeszítést, de egyben kreativitást is igényelt hallgatótól, oktatótól egyaránt. A diplomaszerzés felejthetetlen élményét beárnyékolta a világjárvány miatt elmaradt szakmai és szabadidős programok, sportrendezvények, baráti összejövetelek, az ünnepségek hiánya, de az óráknak és a vizsgáknak a megszokottól eltérő körülményeiről, a tanulmányok folytatásának és lezárásának – remélhetőleg többé meg nem ismétlődő – egyediségéről valószínűleg soha nem fog elfeledkezni.

A veszélyhelyzetben elrendelt járványügyi intézkedések miatt a tanulmányai sikeres befejezését megkoronázó tanévzáró ünnepség sem a hagyományos keretek között zajlik: a búcsúzásra az egyetemi évektől, a csoporttársaktól az egyetemtől ebben az évben rendhagyó módon a szabadban, a Nagyerdei Stadionban kerül sor, ahol a férőhelyek száma megengedi, hogy Ön a stadion küzdőterén, családtagjai, barátai a lelátókon részesei lehessenek az egyetemi évek sikeres lezárásának. Az okleveleket az egyetem az idén záróvizsgázóknak postai úton juttatja el, ugyanakkor szeretné megadni azt az élményt, ami a felsőoktatási tanulmányok lezárásakor, a diploma megszerzésével, a hallgatói talár, a kari gallérok viselése és a hagyományos egyetemi sapka ünnepség végi levegőbe dobásával jár. Az ünnepség kellékét, a sapkát az ünnepségen résztvevők ezúttal is megtarthatják.

A tanévzáró ünnepség – járványügyi előírások szerinti – szervezése érdekében kérjük, hogy 2020. június 17. napjáig a következő címen ( ) részvételi szándékát szíveskedjék jelezni, valamint azt is, hogy előreláthatólag hány fővel érkezik.

A tanévzáró ünnepség időpontjáról és a további tudnivalókról NEPTUN-rendszeren és a kari honlapon keresztül tájékoztatjuk. Az ünnepség tervezett időpontjai: június 27., július 4., 5., a résztvevők létszámának függvényében.

 

Kedves Hallgatónk! Várjuk tanévzáró ünnepségünkön, hogy egy közös, felejthetetlen élménnyel vegyünk búcsút a tanévtől, a Debreceni Egyetem a diplomájukat megszerző hallgatóitól, Ön az egyetemi évektől.

 

A Debreceni Egyetem vezetése

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.