Ösztöndíj lehetőség

2020, március 10 - 12:30
FELHÍVÁS MÓDOSÍTÁS – Ösztöndíj lehetőség: „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj”

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar (DE GTK) az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 „Debrecen Venture Catapult program” című projekt keretében 2018-ban elindította „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj” elnevezésű ösztöndíjprogramot. Az ösztöndíjprogram célja a kutatási kapacitások bővítése érdekében a tudományos és kutatói utánpótlás feltételrendszerének javítása és a tudományos produktivitás növelése. Ennek értelmében olyan pályázatok támogathatók, amelyek a pályázati felhívásban meghatározott területen végzett kutatási tevékenységre és annak eredményeinek publikálására vonatkoznak.

Az ösztöndíjprogram keretében az alábbi célcsoportok támogathatók:

1. a DE GTK alap- vagy mesterképzéseiben részt vevő egyetemi hallgatók (lásd: „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj 1.5.” című pályázati felhívás);

2. a DE GTK doktori képzésében részt vevő PhD hallgatók (doktoranduszok) (lásd: „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj 2.5.” című pályázati felhívás);

3. a DE GTK-hoz kötődő doktorjelöltek és a DE GTK-val munkaviszonyban álló fiatal kutatónak minősülő posztdoktorok (lásd: „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj 3.5.” című pályázati felhívás).

Az ösztöndíjas jogviszony időtartama legalább 5, de legfeljebb 10 hónap, amelynek kezdete 2020. május 1.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2020. április 7.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a korábban közzétett felhívásban módosítás történt, kötelező vállalásként került bele a felhívásba a kutatási témába beépített konkrét vállalati probléma. Amennyiben szüksége lenne bármilyen segítségre a vállalatokkal való kapcsolatfelvételben, vagy még nem tudja, milyen vállalati problémával foglalkozna szívesen, keresse kollégáinkat: Dr. Nagy Adrián ( ); Bakosné Kiss Virág ( ).

További részletes információk és a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok megtalálhatók és letölthetők az ösztöndíjprogram részére a kari honlapon kialakított felületen:

https://econ.unideb.hu/hu/jovo-tudosai-fiatal-kutatoi-osztondij.

Az ösztöndíjprogramot az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú projekt támogatja. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.