Oktatói munka hallgatói értékelése

2020, január 20 - 10:45
Minden hallgató anonim módon értékelheti a 2019/20-as tanév I. félévében felvett kurzusok oktatóinak munkáját

Tisztelt Hallgató!

 

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara elkötelezett a minőségi oktatás mellett, ezért a 2019/20-as tanév II. félévében is folytatja az oktatói munka hallgatói értékelésének rendszerét. Az eddigi papír alapú felmérés helyett elektronikus formában.

A Debreceni Egyetem más karain sikeresen használt rendszer keretében minden hallgató anonim módon értékelheti a 2019/20-as tanév I. félévében felvett kurzusok oktatóinak munkáját a Neptun elektronikus tanulmányi rendszeren keresztül.

Az elkövetkező napokban a GTK hallgatói Neptun üzenetben kapnak értesítést arról, hogy kitöltendő kérdőív áll rendelkezésükre.

A kérdőívek az egyes kurzusok oktatóinak tevékenységére vonatkoznak, többnyire gyorsan kitölthető pontozásos rendszerűek.

Az oktatók munkájának hallgatói értékelése fontos mind a hallgatók, mind az oktatók szempontjából. Oktatóink ezen keresztül értékes visszajelzést kapnak munkájukról, annak erősségeiről és fejlesztendő elemeiről, ami aztán a képzések színvonalának emelkedését eredményezi.

A kérdésekre adott válaszok névtelenül kerülnek be az adatbázisba, tehát a kérdőív kitöltőjének visszakeresésére, azonosítására nincs lehetőség, a hallgatókat semmilyen negatív következmény nem érheti.

A kérdőívek értékelhetőségének feltétele a válaszadók kellően magas aránya, ezért kérjük, hogy szánjon időt a kérdések felelős megválaszolására.

Motivációként, azon hallgatóknak, akik a számukra rendelkezésre álló kérdőívek 100%-át kitöltötték a következő tantárgyfelvételi időszakban a szakmai tárgyak felvételének lehetősége 1 nappal hamarabb (2020. január 30. csütörtök 08:00) nyílik meg.

 

A kérdőívek kitölthetők a NEPTUN belépést követően - Ügyintézés - Kérdőívek menüpontban.

 

Kitöltési határidő: 2020. január 27. hétfő 08.00 óra

Köszönettel,

 

Dr. Pető Károly

dékán

 

Dr. Fenyves Veronika

dékánhelyettes

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.