Hegedűs Csaba olimpiai bajnok előadása

2019, október 8 - 12:00
2019. október 8-án 12.00-tól, a Böszörményi úti Campus Főépület IV. előadóban Hegedűs Csaba tart előadást.

2019. október 8-án 12.00-tól, a Böszörményi úti Campus Főépület IV. előadóban Hegedűs Csaba tart előadást.

Hegedűs Csaba, mint birkózó szerezte meg  a 100. magyar olimpiai aranyérmet, majd a magyar birkózó-válogatott edzője, később szövetségi kapitánya lett. 23 évig volt a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, és dolgozott a Nemzetközi Birkózószövetségben és a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségében is.

Az előadás a Sportgazdasági és -Menedzsment Tanszék szervezésében az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00007 számú pályázat támogatásával valósul meg.

Várunk minden érdeklődőt!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.