Nyílt nap a DE GTK-n!

2019, január 3 - 11:30

Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2019. január 4-én 10,00 órakor a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campus Színháztermében nyílt napot tart középiskolás diákok és érdeklődő szülők számára.

 

A Gazdaságtudományi Kar a gazdálkodás területéhez kapcsolódó ismeretkörök oktatását-kutatását-fejlesztését tűzte zászlajára. Pályaválasztásban segíthet az a tény, hogy a Kar szakjain végzett hallgatók biztos megélhetést, munkahelyet találnak egyetemi éveik alatt, vagy közvetlenül a végzés után.

A Kar képzési palettája sokrétű. A hallgatók 2019. szeptemberétől 4 felsőoktatási szakképzésben, 7 alapszakon, 10 mesterszakon folytathatják tanulmányaikat.

 

A nyílt nap programja:

Dr. Pető Károly dékán úr tájékoztatója

Kari Hallgatói Önkormányzat tájékoztatója

Kérdések - válaszok


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.