DE GTK Kari TDK Konferencia (2018/2019. I. félév)

2018, szeptember 14 - 23:15

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa Tudományos Diákköri Konferenciát rendez.

 

A konferencia időpontja: 2018. november 14. (szerda).

A konferenciára történő jelentkezés és egyben az összefoglalók leadásának határideje: 2018. október 24. (szerda).

A dolgozatok leadásának határideje 2018. október 30. (kedd) 12:00 óra.

 

A konferenciára történő jelentkezés feltételeivel és körülményeivel kapcsolatban további információk a kari honlapon, Tudomány/TDK menüpont alatt találhatóak.

 

A konferencia az EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00007 azonosító számú ”Tehetségből fiatal kutató” – A kutatói életpályát támogató tevékenységek a felsőoktatásban c. projekt támogatásával valósul meg.

 

 

 

Dr. Dajnoki Krisztina

egyetemi docens

DE GTK Kari TDT elnök

 

Dr. Szőllősi László

egyetemi docens

DE GTK Kari TDT alelnök


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.