Pótfelvételi 2017

PÓTFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ

2017.

 

A pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra lehet jelentkezni. A jelentkezésre kizárólag elektronikusan van lehetőség, a www.felvi.hu honlapon.

 

Csak azoknak a jelentkezését fogadja el az Oktatási Hivatal, akik 2017-ben a rendes felvételi eljárás során nem jelentkeztek egy intézménybe sem, vagy akik a 2017. július 26-i ponthúzás során nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem.

A meghirdetett képzésekkel és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk a www.felvi.hu honlapon találhatók. A jelentkezőknek el kell érniük az általános felvételi eljárás során a jelentkezési szakjuk önköltséges formájára érvényes felvételi ponthatárt.

 

A jelentkezés időszaka: 2017. július 28-augusztus 7.

(Felvételi döntés (ponthúzás): 2017. augusztus 25.)

 

Mesterszakra történő jelentkezés esetén előzetes kreditelismertetést kell lefolytatni, amihez a szükséges adatlapokat (melyek megtalálhatóak a kar honlapján (http://www.econ.unideb.hu/hu/node/159) az adott mesterszaknál) 2017. augusztus 10-ig kérjük a DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztályára beküldeni! (Cím: DE GTK Tanulmányi Osztály, 4002 Debrecen Pf. 400.) Az adatlapokhoz kérjük mellékelni a leckekönyv fénymásolatát!

 

Nem kell kreditelismerési adatlapot küldeniük azoknak, akik az adott mesterszakon teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe (a képzési és kimeneti követelmények alapján).

A szakmai és motivációs felvételi elbeszélgetés időpontja (csak a mesterszakokra jelentkezők számára):

 

2017. augusztus 17., 9.00 óra. Helye: Magház 2. emeleti tárgyaló (Debrecen, Böszörményi út. 138.)

Minden felvételizőnek ebben az időpontban kell megjelennie. Aki nem jelenik meg a felvételi elbeszélgetésen, automatikusan kizárásra kerül a felvételi eljárásból.

 

A felvételi elbeszélgetésre a következőket kell hozni:
- eredeti oklevél és egy fénymásolat,
- eredeti nyelvvizsga bizonyítvány(ok) és fénymásolata(i),
- többletpontra jogosító igazolás(ok).

A szóbeli felvételi vizsga díja 4000 FT, melynek befizetéséhez a szóbeli elbeszélgetésen adunk csekket. A befizetést igazoló csekkszelvény másolatát szkenelve augusztus 23-ig kell az email címre elküldeni.

Frissítés dátuma: 2017.07.31.


v1.0-alpha95