Kutatási tevékenységünk

 

  • Intézetünk az oktatási feladatok ellátása mellett küldetésének tekinti a tudomány magas szintű művelését, a tudományos kutatást és a kutatóműhely-jelleg további erősítését. Kutatási tapasztalatainkat folyamatosan beépítjük az oktatási tematikába, törekedve a kutatási és oktatási program minél szorosabb összekapcsolására.
  • A Marketing és Kereskedelem Intézet kutatási tevékenysége az agrár- és élelmiszeripari marketing széles körét ölelik fel. A szektorban tevékenykedő vállalkozások marketing lehetőségeinek elemzésétől kezdve egészen az élelmiszerfogyasztói magatartás alakulásáig számos területet fog át kutatási tevékenységünk.
  • A kutatási eredmények széles körű megismertetésének céljából az Intézet gondozza a Táplálkozásmarketing és a Tejgazdaság című szaklapokat, amelyben az Intézet, valamint a területtel foglalkozó társintézmények eredményei kerülnek megjelentetésre.
  • A kutatási tevékenység az akadémiai célú vizsgálatok mellett magában foglalja a gyakorlat számára végzett elemzéseket is. Ennek keretében állami szervezetek és vállalatok számára végez az Intézet felméréseket, készít stratégiai javaslatokat. Az Intézet kollégái termékfejlesztési projektekben, kommunikációs eredményesség mérésében, közösségi marketing tevékenységet megalapozó kutatásokban, valamint stratégiai javaslatok kidolgozásában vesznek részt.

Frissítés dátuma: 2019.01.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.