Nemzetközi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Verseny eredményei

2017, május 31 - 00:00
Negyedik helyen és különdíjjal végeztek a GTK-s hallgatók

 


2017. május 5-én a Debreceni Egyetem két csapata is részt vett a VII. Főiskolai és Egyetemi Nemzetközi Kommunikációs, Viselkedéskultúra és Protokoll Versenyen, amely a budapesti Honvéd Kulturális Központban került megrendezésre a Budapesti Metropolitan Egyetem szervezésében. A negyedik helyezés mellett az egyik debreceni GTK-s csapat bezsebelte a világörökség bemutatásáért járó különdíjat is!

A verseny zsűrijének tagjai többek között Dr. Simicskó István Honvédelmi miniszter, Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Koncz Sándor a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének elnöke, illetve Ambrus Jenő nagykövet voltak.

Az esemény izgalmas feladatsorokból állt, melyeknél nemcsak a csapattagok ismerete és felkészültsége, hanem leleményessége is elengedhetetlen volt. A versenyzőknek a sport- és a katonai protokoll ismereteiken kívül számot kellett adniuk a zenei műfajok, országok címere, öltözködés továbbá vendéglátás-turizmus területén megszerzett tudásukról is.

A hallgatók lelkesen készültek és nagy izgalommal várták a megmérettetést, hiszen számukra most először adódott lehetőség a versenybeli részvételre. Az esemény kiváló alkalom volt a tapasztalatszerzésre, a gyakorlatban való megmérettetésre – helyezéstől függetlenül mindenki győztesen térhetett haza.

A GTK-t Angyal Anett, Kutasi Alexandra, Nagy Annamária, Nemes Renáta, Patai Nikolett, Seres Melinda, Trungel Erzsébet, Vonyik Dóra és Kozma Benjámin első éves FOSZ-os hallgatók képviselték. Felkészítőjük Dr. Tóth Eszter

Ezúton is gratulálunk a hallgatóknak a versenyben való helytállásért!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.