Duális képzések

Duális mesterképzési program az

  • Ellátásilánc-menedzsment MSc,
  • Számvitel MSc,
  • Vállalkozásfejlesztés MSc,
  • Vezetés és Szervezés MSc Kontrolling és teljesítménymenedzsment specializáció,
  • Vezetés és Szervezés MSc Emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés specializáció

mesterszakokon. 2019. szeptemberi kezdéssel a DE Gazdaságtudományi Karán a következő fogadóhelyekre lehet jelentkezni: fogadóhelyek listája.

Kérem nézze folyamatosan az oldalt, mert a Duális Képzési Tanács jóváhagyása után újabb szervezetk felkerülése várható a fogadóhelyek listájára!

Jelentkezni a www.felvi.hu oldalon  2019. február 15-ig lehetett. Amennyiben jelentkezett a fenti mesterképzések egyikére, akkor 2019.06.15-ig jelentkezhet duális együttműködő partnereikhez!

A duális képzéssel kapcsolatos további információ megtalálható a http://dualisdiploma.hu/ és a https://www.oktatas.hu/  oldalakon.

Frissítés dátuma: 2019.07.04.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ