Duális képzések

Duális mesterképzési program a

  • Számvitel MSc,
  • Vállalkozásfejlesztés MSc,
  • Vezetés és Szervezés MSc Kontrolling és teljesítménymenedzsment specializáció,
  • Vezetés és Szervezés MSc Emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés specializáció

mesterszakokon. 2019. februári kezdéssel a DE Gazdaságtudományi Karán a következő fogadóhelyekre lehet jelentkezni : fogadóhelyek listája

Kérem nézze folyamatosan az oldalt, mert a Duális Képzési Tanács jóváhagyása után újabb szervezetk felkerülése várható a fogadóhelyek listájára!

Jelentkezni a www.felvi.hu oldalon  lehet, 2018. november 15-ig! Amennyiben jelentkeztél a fenti mesterképzések egyikére, akkor 2018.12.15-ig jelentkezhetsz duális együttműködő partnereikhez!

 

Duális logisztikai menedzsment mesterképzési program

Duális képzési formában is indul a  logisztikai menedzsment mesterszak 2019. februárjától

A 2019 keresztfélév eljárására vonatkozó Felvételi tájékoztató, mely tartalmazza az eljárásra vonatkozó határidőket, 2018. október 15-én jelenik meg.

Frissítés dátuma: 2018.11.12.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ