Duális képzések

EGYÜTT TOVÁBB A GTK-N!
 

Elindult a 2022. évi általános duális mesterképzésre való jelentkezés!
Jelentkezési határidő: 2022. június 30.

A képen személy, kültéri, tartás, férfi látható

Automatikusan generált leírás

Hamarosan a kezedben tarthatod első diplomádat vagy már megszerezted, de nem tudod milyen szakon folytasd tovább tanulmányaidat? Jelentkezz a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar 12 mesterképzésének az egyikére, melyből 7 szak duális mesterképzési programban is végezhető.

Mivel ad többet egy mesterképzési diploma? A mesterszakon végzett hallgatók sokkal hamarabb találnak maguknak munkát és több bérre is számíthatnak, valamint a doktori képzést is egy mesterszak elvégzése után lehet kezdeni. A mesterképzésbe fektetett 4 félév többszörösen megtérül, mint gondolnád!

A 2022. szeptemberétől induló mesterképzésekre való jelentkezés elektronikusan történik a
www.felvi.hu honlapon.

Jelentkezési időszak: 2022. február 15. 
 

A duális mesterképzési program az alábbi szakokon és specializációkon érhető el:

  • Ellátásilánc-menedzsment MSc,
  • Marketing MSc,
  • Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás MA
  • Számvitel MSc,
  • Vállalkozásfejlesztés MSc,
  • Vezetés és Szervezés MSc Kontrolling és teljesítménymenedzsment  specializáció,
  • Vezetés és Szervezés MSc Emberi erőforrás menedzsment és szervezetfejlesztés specializáció
  • Vidékfejlesztés MA

Duális Fórum 2021.11.10

Az egyes mesterszakokról az alábbi oldalon részletesen tájékozódhat: Mesterképzések aloldal

A fogadóhelyek részletes listája és további információ fogadóhelyek listája

Kérem nézze folyamatosan az oldalt, mert a Duális Képzési Tanács jóváhagyása után újabb szervezetek felkerülése várható a fogadóhelyek listájára!

Jelentkezni a www.felvi.hu oldalon  2022. február 15-ig lehet. Amennyiben jelentkezett a fenti mesterképzések egyikére, akkor 2022. június 30-ig jelentkezhet duális együttműködő partnereikhez!

A duális képzéssel kapcsolatos további információ megtalálható a http://dualisdiploma.hu/ és a https://www.oktatas.hu/ oldalakon.

 

Frissítés dátuma: 2022.02.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.