DEX Műhely

DEX Műhely Egyesület

A DEX Műhelyt (Debreceni Egyetemi Közgazdász Szakmai Műhely) a Debreceni Egyetem tehetséges és vállalkozó szellemű közgazdászpalántái alapították, 2002-ben. Hittek benne, hogy a Műhely a debreceni közgazdász értelmiség bölcsőjévé válhat, ahol a hallgatókat felkészítik a tudományos életben való részvételre, és az értelmiségi lét kihívásaira. Ma, amikor nagyságrendileg százezer diák tanul gazdasági- és társadalomtudományi képzési területen, kiemelkedően fontos, hogy kitűnj a tömegből, hogy olyan ismereteket és tapasztalatokat szerezz, melyekkel mások nem rendelkeznek. A megoldás a DE-GTK hallgatói számára a DEX Műhely, amely egyszerre kínálja neked egy reggeli kávé komolyságát és egy baráti sörözés lazaságát. Hallgatói szervezethez tartozni olyan lehetőség, amit vétek nem kihasználni egy egyetemistának.

Elérhetőség

  • Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi u. 140-142.
  • Iroda: Veres Péter Kollégium, fsz. 15. iroda
  • Honlap
  • Facebook

Tagfelvétel

Évente kétszer felvételiztetünk: októberben és márciusban. Először egy rövid írásbeli kérdéssort kell kitöltenetek, majd egy szóbeli elbeszélgetés következik.

Frissítés dátuma: 2019.01.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.