Keresztféléves felvételi 2020

2020. évi keresztféléves felvételi tájékoztató mesterképzésre való jelentkezéshez

 

A 2020. februártól induló mesterképzésekre való jelentkezés elektronikusan történik a www.felvi.hu honlapon /E-felvételi/.

Jelentkezési időszak: 2019. október 15. -  november 15.

(Hiánypótlási határidő: 2020. január 9.)

Az előzetes kreditelismertetéshez szükséges adatlapokat, melyek megtalálhatóak a kar honlapján (www.econ.unideb.hu Hallgatóknak/Szakok/Mesterképzések oldalon az adott mesterszaknál: ’Letölthető adatlap kreditek elismertetéséhez’)  2019. november 15-ig  kérjük a  DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztály 1-es irodájában leadni, vagy postai úton beküldeni. (Cím: DE GTK Tanulmányi Osztály, 4002 Debrecen, Pf. 400) Az adatlapokhoz kérjük mellékelni a leckekönyv/elektronikus index/törzslap/oklevélmelléklet másolatát!

 

Nem kell kredit elismerési adatlapot küldeniük azoknak, akiknek az előzetes végzettsége a jelentkezési mesterszakon teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe (a képzési és kimeneti követelmények – 18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet alapján).

A kar által indított képzésekről részletes tájékoztató a www.felvi.hu honlapon a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2020. februárban induló képzések című kiadványban található.

A szakmai és motivációs felvételi elbeszélgetés időpontja:

Debrecen képzési hely: 2020. január 7.

Szolnok képzési hely: 2020. január 9.

(Minden felvételizőnek postai úton értesítést küldünk a pontos időpontról és helyszínről.)

Az E-felvételi felületre a következő dokumentumokat kell minden jelentkezőnek feltölteni:
- oklevél, vagy igazolás az oklevél kiállításáról,

- hivatalos igazolás az oklevél minősítéséről azoktól, akiknek az oklevele nem tartalmazza a minősítést,
- többletpontra jogosító igazolás(ok),

- MBA szakra jelentkezőknek munkahelyi igazolás arról, hogy mióta áll munkaviszonyban

A szóbeli szakmai felvételi elbeszélgetés díja 4000 Ft szakonként, melynek befizetéséhez csekket a szóbeli felvételiről szóló értesítéssel együtt postán küldünk.

 

2019. október                           DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztály 

Frissítés dátuma: 2019.10.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.