Keresztféléves felvételi 2019

2019. évi keresztféléves felvételi tájékoztató
mesterképzésre való jelentkezéshez

 

A 2019. februártól induló mesterképzésekre való jelentkezés elektronikusan történik a www.felvi.hu honlapon /E-felvételi/.

Jelentkezési időszak: 2018. október 15. -  november 15.

(Hiánypótlási határidő: 2019. január 10.)

Az előzetes kreditelismertetéshez szükséges adatlapokat, melyek megtalálhatóak a kar honlapján (www.econ.unideb.hu) Hallgatóknak/Szakok/Mesterképzések oldalon az adott mesterszaknál: ’Letölthető adatlap kreditek elismertetéséhez’)  2018. november 15-ig  kérjük a  DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztályára eljuttatni. (Cím: DE GTK Tanulmányi Osztály, 4002 Debrecen, Pf. 400) Az adatlapokhoz kérjük mellékelni a leckekönyv/elektronikus index/oklevélmelléklet másolatát!

Nem kell kredit elismerési adatlapot küldeniük azoknak, akiknek az előzetes végzettsége a jelentkezési mesterszakon teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe (a képzési és kimeneti követelmények – 15/2006. (IV. 3.) OM rendelet alapján).

A kar által indított képzésekről részletes tájékoztató a www.felvi.hu honlapon a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2019. februárban induló képzések című kiadványban található.

A szakmai és motivációs felvételi elbeszélgetés időpontja:

2019. január 07.

(Minden felvételizőnek postai úton értesítést küldünk a pontos időpontról és helyszínről.)

Az E-felvételi felületre a következő dokumentumokat kell minden jelentkezőnek feltölteni:

  • oklevél, vagy igazolás az oklevél kiállításáról,
  • hivatalos igazolás az oklevél minősítéséről azoktól, akiknek az oklevele nem tartalmazza a minősítést,
  • többletpontra jogosító igazolás(ok),
  • MBA szakra jelentkezőknek munkahelyi igazolás arról, hogy mióta áll munkaviszonyban

A szóbeli szakmai felvételi elbeszélgetés díja 4000 Ft szakonként, melynek befizetéséhez csekket a szóbeli felvételiről szóló értesítéssel együtt postán küldünk.

DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztály 

2018. október 

Frissítés dátuma: 2019.01.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ