Hírek

10 már
Ösztöndíj lehetőség
FELHÍVÁS MÓDOSÍTÁS – Ösztöndíj lehetőség: „A jövő tudósai – fiatal kutatói ösztöndíj”
25 feb
Együtt a Kárpát-medence gazdaságáért
Gazdaságtudományi területen oktató és kutató szakemberek tevékenységének összehangolására alakult meg a Debreceni Egyetem és nyolc magyar nyelven oktató határon túli felsőoktatási intézmény részvételével a Kárpát-medencei Tudományos Platform.
17 feb
Ösztöndíjlehetőség
A jövő tudósai - fiatal kutatói ösztöndíj
10 feb
Tudományos Diákköri Konferencia (TDK)
A DE GTK Tudományos Diákköri Tanácsa Kari Tudományos Diákkori Konferenciát rendez
05 feb
Nyírbátorban is közösséget építünk
Átadták a Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ épületét kedden Nyírbátorban. Az intézményben a Debreceni Egyetem szeptemberben vidékfejlesztési agrármérnök szakon indít állami ösztöndíjas, kihelyezett képzést.
27 jan
Indul a felsőoktatás Nyírbátorban
A Debreceni Egyetem diplomáját is megszerezhetik azok a fiatalok, akik a Nyírbátor Közösségi Felsőoktatási Képzési Központba jelentkeznek. Az intézmény vidékfejlesztési agrármérnök és mérnökinformatikus szakokkal várja idén először a felvételizőket.
24 jan
Interaktív nyílt nap
Tájékozódj a BSc, MSc szakokról
24 jan
Az életre, az életnek képeznek
Tanulj a hazai gazdaságtudomány legjobb oktatóitól Debrecenben! Új képzésekkel, piacképes diplomával és felejthetetlen diákévekkel vár a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara, már Szolnokon is!
23 jan
Gyakornoki lehetőség
Deufol Hungary Kft. HR és Logisztika területre gyakornoki lehetőséget kínál
20 jan
Oktatói munka hallgatói értékelése
Minden hallgató anonim módon értékelheti a 2019/20-as tanév I. félévében felvett kurzusok oktatóinak munkáját

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.