Prima díjas lett a DE hallgatója

2019, november 27 - 11:48
Megyei Prima Díjat kapott Kozák Luca országos csúcstartó gátfutó, a Debreceni Egyetem hallgatója. A kiváló atléta a sport kategóriában vehette át a rangos elismerést szombaton a Kölcsey Központban.

Hajdú-Bihar Megye vállalkozóinak és a debreceni önkormányzat támogatásával 13. alkalommal ismerték el a megye kiválóságait. A Megyei Prima Díjat a sport kategóriájában idén Kozák Luca gátfutónak ítélték, aki sportolói karrierje mellett a Debreceni Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója.
Forrás: civishir.hu
A DE Kiváló Sportolója címmel is kitüntetett tehetség tavasszal országos csúccsal jutott be a glasgow-i fedett pályás Európa-bajnokság 60 méteres női gátfutás döntőjébe, de bokasérülése miatt sajnos ott nem tudott bizonyítani. A dohai világbajnokságon viszont 100 méteren az elődöntőbe jutott, és egy századdal elmaradva az egyéni csúcsától, végül a 13. helyen végzett.

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.