Elismerés a tehetséggondozásért

2018, április 25 - 11:58
A Debreceni Egyetem kiemelt partnere kapta idén a Genius Loci Díjat. A Master Good Cégcsoportot a hallgatók képzéséért és tehetséggondozásáért tett erőfeszítéseiért terjesztette fel az elismerésre az intézmény.

A Debreceni Egyetem 2003 óta áll kapcsolatban Magyarország egyik legsikeresebb családi cégcsoportjával, amely integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel és feldolgozással foglalkozik. A Master Good tevékenysége szakmailag és a tehetséggondozás területén is kiemelkedő.

A vállalat az intézmény Gazdaságtudományi Karának Élelmiszergazdasági Integrációs Kihelyezett Tanszéke Kisvárdán, melynek tanszékvezetője, az alapító tulajdonos Bárány László, tiszteletbeli egyetemi docens. A cégcsoport vezetői elhivatottak abban, hogy a legújabb és legkorszerűbb szakmai ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat átadják a fiataloknak az egyetemmel együttműködésben megvalósított különböző programokban. A Debreceni Egyetem hallgatói így a minőségi elméleti tudás mellett gyakorlati tapasztalatokra és készségekre tehetnek szert, és friss diplomás szakemberekként szaktudásuk megfelel a munkaerőpiaci igényeknek.

Ezt elismerve terjesztette fel a Debreceni Egyetem a Master Good Cégcsoportot a „Genius Loci Díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” idei pályázatán. A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége azokat a gazdasági szereplőket ismeri el a díjjal, amelyek a társadalmi felelősségvállalási programjukban kiemelten támogatják a tehetséggondozást. Április 20-án kilenc vállalkozó és vállalkozás vezetője, köztük a Master Good Kft. ügyvezetője, Bárány Péter vehette át az elismerést Budapesten.

Sajtóiroda - TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.