Esküvő-biznisz

2018, április 20 - 12:37
Kulisszatitkok azoktól, akik heti szinten váltják valóra párok álmait – az esküvőipar rejtelmeibe kalauzol el a DEViK - Üzleti Innovációs Klub áprilisi klubtalálkozóján.

Érdekel az esküvők világa? Te is el tudnád képzelni magad egy olyan vállalkozás vezetőjeként, amelyben párok életének legszebb napját teszitek felejthetetlenné? Esetleg az egyszemélyes vállalkozások vonzanak az esküvők világában? Látsz lehetőséget az esküvőbizniszben, de nem tudod, mi passzolna hozzád leginkább?

Gyere el a DEViK - Üzleti Innovációs Klub áprilisi klubtalálkozójára, amelyen képviselteti magát az esküvőipar krémje. Fotós, zenész, vőfély, dekoratőr és még jogász is lesz, akik tapasztalataikról mesélnek, tanácsot adnak és megválaszolják a témával kapcsolatos kérdéseket.

A pódiumbeszélgetés április 24-én, kedden 18 órakor kezdődik a Kazánházban, a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken lehet megtenni. 

Sajtóiroda-TB


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.