Tanulható a vállalkozói szemlélet

2018, február 12 - 15:52
A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karán elérhető, finn modellre épülő üzleti innovációs szakközgazdász/szakmenedzser szakirányú továbbképzést is megismerhették az érdeklődők a Team Academy február 8-ai nyílt napján.

- Vállalkozónak nem csak születni lehet, a vállalkozói szemlélet tanulható – hívták fel a figyelmet a Debreceni Egyetem keretein belül működő Team Academy csütörtöki rendezvényén. A szervezet küldetése olyan üzleti képzések nyújtása, amelyek a modern kor követelményeinek megfelelően, gyakorlatorientált és innovatív módszerekkel fejlesztik a vállalkozói szemléletet és az önismeretet, ezáltal lehetőséget teremtenek az egyén kiteljesedésére, felelősséggel önmaga és a közösség számára.

Ebben segített a sikeres kaliforniai vállalkozó, Mohamed Geraldez is, aki előadásában azt hangsúlyozta: érdemes követni a gondolatvezéreket, kapcsolatba lépni velük, tanulni tőlük. Úgy látja, hogy a 21. században, aki nem jelenik meg a közösségi média csatornáin, az nincs a térképen. A szakember a többek között arra biztatta a fiatalokat, hogy találják meg a saját útjukat, hiszen nem mindegy, milyen üzenetet oszt meg valaki az online felületeken, mennyire adja vissza önmagát, szakmaiságát és birtokolja-e saját nevét.

Az előadás után Popovics Péter adjunktus az egyetem Gazdaságtudományi Karának üzleti innovációs szakközgazdász/szakmenedzser szakirányú továbbképzését mutatta be. A képzés célja valós üzleti tevékenységen (vállalkozás, projektek) keresztül elsősorban az egyéni vagy társas vállalkozások működtetéséhez szükséges kompetenciákkal rendelkező szakemberek képzése, akik megfelelő önismerettel rendelkeznek, és képesek projektszemlélettel, rendszerben gondolkodni. A képzés újszerűségét adja, hogy a résztvevők csapatban tanulnak és team coach segíti a munkájukat, tanulásukat. A képzésről a GTK és a Team Academy Debrecen honlapján található további információ.

Sajtóiroda-TB

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.