Hálózatok specializáció képzés indul

2019, december 5 - 08:30
2020. februárjától újra indul a Hálózatok specializáció képzés nem Informatikai Karos hallgatók számára

Az Informatikai Kar 2020. februárjától újra indítja Hálózatok specializáció képzését nem Informatikai Karos hallgatók számára.
Bővebb információ a https://www.inf.unideb.hu/hu/halospec oldalon található.

A képzés célja

Az angol/német nyelvtudással rendelkező hallgatók (függetlenül eredeti szakjuktól) a számítógépes hálózatok területén piacképes IT tudással rendelkezzenek tanulmányaik befejezése után.

A jelentkezés feltétele

legalább B2 szintű angol és/vagy német nyelvtudás.

A képzés során elméleti és gyakorlati IT ismeretek oktatása zajlik hálózatos témakörben.

Jelentkezési határidő: 2020. február 05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.