Felvételi 2019

2019. évi általános felvételi tájékoztató
mesterképzésre való jelentkezéshez

 

A 2019. szeptembertől induló mesterképzésekre való jelentkezés elektronikusan történik (E-felvételi) a www.felvi.hu honlapon.

Jelentkezési határidő: 2019. február 15.

(Hiánypótlási határidő: 2019. július 10.)

Az előzetes kreditelismertetéshez szükséges adatlapokat, melyek megtalálhatóak a kar honlapján (www.econ.unideb.hu Hallgatóknak/Szakok/Mesterképzések oldalon az adott mesterszaknál: ’Letölthető adatlap kreditek elismertetéséhez’)  2019. február 15-ig  kérjük a  DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztályára (1-es iroda) eljuttatni. (Postacím: DE GTK Tanulmányi Osztály, 4002 Debrecen, Pf. 400) Az adatlapokhoz kérünk mellékelni kreditigazolást, vagy leckekönyv másolatot!

 

Nem kell kreditelismerési adatlapot küldeniük azoknak, akik az adott mesterszakon teljes kreditérték beszámításával vehetők figyelembe (a képzési és kimeneti követelmények – 15/2006. (IV. 3.) OM rendelet alapján).

A kar által indított képzésekről részletes tájékoztató a www.felvi.hu honlapon a Felsőoktatási felvételi tájékoztató 2019. szeptemberben induló képzések című kiadványban található.

A szakmai és motivációs felvételi elbeszélgetés időpontja:

2019. július 02. (kedd)

(Minden felvételizőnek postai úton értesítést küldünk a pontos időpontról és helyszínről.)

Az E-felvételi felületre a következő dokumentumokat kell minden jelentkezőnek feltölteni:
- oklevél, vagy igazolás az oklevél kiállításáról,

- hivatalos igazolás az oklevél minősítéséről azoktól, akiknek az oklevele nem tartalmazza a minősítést,
- nyelvvizsga bizonyítvány(ok),
- többletpontra jogosító igazolás(ok),

- MBA szakra jelentkezőknek munkahelyi igazolás arról, hogy mióta áll munkaviszonyban

 

A szóbeli szakmai felvételi elbeszélgetés díja 4000 Ft, melynek befizetéséhez csekket a szóbeli felvételiről szóló értesítéssel együtt postán küldünk.

 

2019. január                                    DE Gazdaságtudományi Kar Tanulmányi Osztály 

Frissítés dátuma: 2019.01.16.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ