Utolsó dátum:  
2017. február 17., péntek 23:59
Álláslehetőség az Agrárgazdasági Kutató Intézetnél
Általános

Az Agrárgazdasági Kutató Intézet matematikus, informatikus vagy más természettudományi képzésben részt vevő, legalább BSc diplomával rendelkező vagy azt 2017-ben megszerző kollégát keres kutatási feladatai, adatbázisai szervezése, illetve hazai és nemzetközi projektjei megvalósítása céljából. Az AKI által elvárt képességek: Adatbázis-kezelési képesség – MySQL, PostgreSQL vagy hasonló programok kezelése, adatbázis-építési képesség. Statisztikai szoftverek kezelési képessége – SPSS, R, Stata programok vagy ezekhez hasonló programok használata. Programozási nyelvek ismerete – Pyton, PHP, BBA, C, Java vagy ezekhez hasonló programozási nyelvek ismerete. Elvárjuk az önálló problémamegoldási és tanulási képességet – nem jelent gondot, ha a jelentkező nem felel meg valamely elvárásnak, a fontos az, hogy képes legyen önképzéssel e témákat új ismeretként is elsajátítani.

 

Jelentkezéseket (CV-t és motivációs levelet) a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

Powered by iCagenda

Táplálkozásmarketing folyóirat

Táplálkozásmarketing Borítókép

Apstract folyóirat

APSTRACT
 

Competitio folyóirat

Borito 2-208x300
 

Kapcsolat

Cím:  4032 Debrecen, Böszörményi út 138. 
Levelezési cím: 4002 Debrecen. Pf.: 400
Dékáni Hivatal tel.: (+36 52)-508-304
Tanulmányi Osztály tel.: (+36 52)-508-312,
(+36 52)-508-475
Website: www.econ.unideb.hu
Email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.